Virustorjunnan tietokantojen päivittäminen

Kaspersky-sovellus käyttää virustorjuntatietokantoja etsiessään haittaohjelmia. Sovelluksen virustorjunnan tietokannoissa on kuvaukset kaikista Kasperskyn tuntemista haittaohjelmista, tietoja niiden neutraloinnista sekä kuvaukset muista haitallisista kohteista.

Sovelluksen virustorjuntatietokantojen päivittäminen edellyttää, että laitteessa on internet-yhteys.

Kun tilaat Kaspersky-sovelluksen, voit asettaa automaattisten virustorjuntatietokannan päivitysten aikataulun.

Automaattisten päivitysten ajoittaminen

Voit päivittää laitteen virustorjuntatietokannat manuaalisesti:

1. Napauta Kaspersky-sovelluksen päänäytössä Kaikki toiminnot .
  2. Pyyhkäise ylös ja napauta Päivitä virustorjuntatietokannat .

Pyrimme parhaillaan parantamaan tätä ominaisuutta. Muutokset ovat osa toimintojen varhaista käyttöoikeutta, joka on saatavilla vain pienelle käyttäjäryhmälle.